wij zijn XXL Reclamegroep.

Dagelijks maken we mooie dingen voor onze klanten. Dit doen we al tientallen jaren. Wij bieden onze klanten een totaaloplossing binnen alle facetten van het reclame vak.
Alles volgens onze heldere werkwijze.  

Jaap

Kevin

één aanspreekpunt.

Wij houden van duidelijkheid. Daarom heb je bij ons een vast contactpersoon voor jouw project. Iemand die van alle ins en outs op de hoogte is. Zo houden we samen het overzicht.

Elk project is uniek en niets is ons te gek. We beschikken over een grote werkplaats waarin we elke klus aankunnen. Van VW up tot touringcar wij kunnen elke klus aan. Hoe groot of klein de opdracht ook is, onze werkwijze is helder en concreet. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Janique

Marianne

Roelina

Lars

wat onze klanten zeggen is misschien nog wel belangrijker dan wie we zijn of wat we doen.

Mooi Wark
Boerenrockband uut Drenthe

Toen wij onze nieuwe vrachtwagen kregen zei iemand: Je moet XXL bellen! Vaklui!  Zo gezegd zo gedaan en inderdaad: VAKWERK! 
Proost en de groet’n van de mannen van Mooi Wark!

Joeri Rocks
Metaalbouw TSV

Al jarenlang laten wij onze belettering uitvoeren door XXL Reclamegroep. Flexibel, kwalitatief goed en makkelijk in de communicatie, zo ervaren wij onze samenwerking met XXL.

Roy Post
Dakkapel Warenhuis

Jaap en Marianne van XXl zijn zeer vriendelijke mensen weten wat ze doen. Onlangs voor de 7e keer onze bedrijfsauto’s laten beletteren en zoals altijd weer naar tevredenheid. Dus wij van Dakkapel Warenhuis zijn zeer te spreken over XXL.

Marian van Mensvoort
MVM Paardentrailers

Wij zijn al jaren tot volle tevredenheid klant. Bij vragen wordt er altijd met ons meegedacht en gezocht naar de beste oplossing. De mensen die er werken zijn vriendelijk en cliëntgericht. Bovendien is de service top!

Pieter Spruyt
General Manager – Thermen Bad Nieuweschans

Wij hebben XXL Reclamegroep voor een facelift van ons restaurant gevraagd om de buffetten, kasten en een aantal tafels een nieuwe look te geven. Jaap Springer heeft ons daarbij goed geadviseerd.
Hij en zijn team hebben uitstekend werk verricht en ervoor gezorgd dat ons restaurant een metamorfose heeft ondergaan. En dat zonder dat we daarvoor een nieuwe inrichting moesten aanschaffen, heel duurzaam dus. 

Tjeerd Tjeerdsma
Autobedrijf Tjeerdsma

XXL Reclamegroep is een zeer professionele no nonsens groep.

Laagdrempelig, je kunt zo even binnen stappen! Dit is een groot pluspunt. Ze denken goed mee in alle opzichten, effectieve marketing, kosten niet onnodig hoog, unieke creaties, leuk enthousiast team. Voor iets kleins kun je tussendoor snel terecht en hierop wordt snel gereageerd. Of het nu gaat om een huisstijl ontwerp of een geborduurd shirtje. Alle klussen worden even serieus opgepakt!

 

Wesley van der Meulen
Avitec Infra & Milieu

Mooi en betrouwbaar adres voor het laten bedrukken van kleding en belettering. Zeer tevreden over de kwaliteit, vakmanschap en snelle service en geen klus is te gek! Ons wagenpark is heel divers van fiets tot vrachtwagen en van schep tot kraan, maar XXL heeft er altijd een oplossing voor. Een bedrijf dat met je meedenkt in mogelijkheden en oplossingen.  

Victor Lamers
Service Manager – Scania Emmen

Wij van Scania Emmen vinden het zeer prettig om zaken te doen met XXL Reclamegroep. Opdrachten worden goed en vakkundig uitgevoerd meestal bij ons op locatie. Zelfs voor spoed opdrachten kun je bij XXL Reclamegroep terecht.

Wij blijven zeker nog een lange tijd zaken doen. Top en zo doorgaan.

 

Arjan Wolting
Teamleider Werkplaats en Wagenparkbeheerder – Area Reiniging

De samenwerking tussen XXL Reclamegroep en Area Reiniging is een fijne samenwerking. XXL reageert snel op de aanvragen en de uitvoering is zeer stipt en goed flexibel uit te voeren. Indien er kwaliteits-issues spelen wordt dit zonder problemen en snel opgelost.

De kwaliteit van hun product is goed en hun expertise is prima te noemen. Ze denken mee met de klant. Wij zijn tevreden over de samenwerking.

Celesta
Kartcircuit Pottendijk

XXL Reclamegroep denkt mee, is creatief en heeft oog voor de Nederlandse taal.